Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatoasa.

Rugindu-ne sa cerem si sa credem ca am si primit milostivirea Domnului asupra noastra. Fiecare pas facut e mila Domnului, fiecare gind de rugaciune e mila Domnului, fiecare zi e un dar de la Dumnezeu.

Sa mergem cu rugaciunea, convinsi fiind ca am si primit cererea noastra, cu credinta in cuvintul Domnului. Fiecare incercare sa o credem ca e mila Domnului, chiar daca o primim mai greu ca poate ne e de smerenie, iar asta se primeste mai greu, sa ne aducem aminte de rugaciunea izbavirii, sa ne aducem aminte si de cuvintul Domnului, si daca credem ca acolo si atunci e milostivirea Domnului cu noi, asa ne va fi.

Doamne, pe cei drepti ii iubesti si pe cei pacatosi ii miluiesti, miluieste-ma, Dumnezeul meu, dupa mare mila Ta.

Mila Domnului imbratiseaza sufletul cu duiosie si blindete, cu caldura de foc si zimbet si dulceata, cu pace si cu uimire de bucurie, mila lui Dumnezeu transfigureaza spatiul si timpul, timpul devine cu valoarea de aur, clipa milei e cit un secol de bucurie; spatiul si mohorit de ar fi, in desfatare si lumina se arata; boala de ar fi, mila lui Dumnezeu o indulceste si ii da sens.

Cela ce m-ai zidit, Dumnezeul meu, miluieste-ma. Doamne, sa-mi ajuti mie, grabeste-Te.

Milostivirea Domnului in toate sa ne insoteasca, sa mergem cu rugaciunea, si sa avem credinta ca Domnul credincios este, cuvintul Lui e Adevarul – „rugindu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea”.

Rugati-va pentru milostivirea Domnului, credeti ca este cu voi oricind, in orice clipa, in orice intimplare, incercare, in ispita, tulburare, in boala, sa credem ca e mila Domnului si o vom avea, dupa Cuvintul Domnului. Amin.